Dimensiunea mare a volumului sistemului de bere pentru bere

Dimensiunea mare a volumului sistemului de bere pentru bere

Informații de bază Suntem producatori profesioniști pentru echipamente de bere brewpub, și de a produce echipamente de bere de bere cu o producție zilnică variind de la 100L la 2000L. Cele mai bune soluții și proiectele de proiect pot fi făcute pentru planul dvs. de echipare a berelor conform cerințelor dvs., așa că doriți să ne spuneți ce este ...

Detailed description

Informatii de baza

Pachet: Crate Specificații: CE / ISO9001
Marcă comercială: Zhengjiu Machinery Origine: Hangzhou, China
Beer Brewpub Volum echipament: 500L Echipamente pentru bere Brewpub Materail: S. S 304
Codul SA: 84384000 Capacitatea de producție: 60PCS / an conform vânzărilor

Suntem producător profesionale pentru echipamente de bere brewpub, și de a produce echipamente de bere bere cu o producție zilnică variind de la 100L la 2000L. Cele mai bune soluții și proiecte de proiect pot fi făcute pentru planul dvs. de echipare a berelor în funcție de cerințele dvs., așa că doriți să ne spuneți care este cerința dvs. și să ne trimiteți mai multe informații, vă vom oferi cel mai bun serviciu.

Acesta este un sistem complet de fabricare a berii pentru Brewery. Echipamentul de bere pentru bere este o alegere bună pentru pubul sau restaurantul care prepară berea pentru client la fața locului. În plus, putem furniza și echipamentul de bere pentru bere. De asemenea, aveți opțiunile de a putea umple berea în butoaie sau sticle pentru a crea o fabrică de bere pentru bere.

Doriti sa primiti cererile dumneavoastra.


Zhengjiu Machinery este una dintre cele mai mari producători de mari dimensiuni din China de producție de bere de bere și producătorii de sisteme de bere, de bun venit pentru a cumpăra discountul nostru și dimensiunea largă a volumului de bere volum sistem de echipamente de bere sau prețul en-gros dimensiunea largă a volumului de bere sistem de bere de volum fabricate în Hangzhou China din fabrica noastră.

Hot Tags: mărimea largă a volumului de bere sistem de bere echipament China, Hangzhou, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, ieftin, pret redus, cumpara discount, facut in China
Produse conexe
Feedback