Distilare multifuncțională

Distilare multifuncțională

Informații despre companie Avantajele companiei noastre față de alte companii: Avem o fabrică standardizată modernizată și angajăm peste 80 de angajați. ZHENGJIU este o întreprindere de înaltă tehnologie care combină proiectarea, dezvoltarea, vânzarea și servicii post-vânzare ca un întreg. Compania noastra are mai mult de 5 tehnicieni ...

Detailed description


Informaţii companie

Noastre companyand #39; s avantaje fata de alte companii:

Avem o fabrică modernizată standard şi angaja mai mult de 80 de angajati. ZHENGJIU este o întreprindere de înaltă tehnologie, care combină designul, dezvoltarea, vânzare şi servicii post-vânzare în ansamblu.

Compania noastra are mai mult de 5 tehnicieni de la Randamp; D departament, astfel va putem oferi un regim special pentru client şi bere de producţie lineand #39; s design şi dezvoltare. În plus, compania noastra are o echipa de profesionisti tehnice cu mai mult de 10 angajați și 20 de angajaţi în compania noastră deţine paşapoarte, astfel, ei pot vizita clienţii şi de a ajuta clienţii instala şi depanare maşină în orice moment şi pentru a rezolva probleme post-vânzare în timp util.

Mai mult, compania noastra are o echipa de vanzari profesionale cu mai mult de 10 angajati, iar 8 dintre ele se specializa în meserii străine (engleză şi japoneză). Aceste vanzatorii de comerţ exterior poate merge în străinătate să participe la Expoziţia şi de a comunica cu clienţii străini cu succes. Suntem specializati in bere echipamentele și distilare echipamentele care sunt concepute și puse în folosință treptat.


ProductDescription

Model: DistillerStare: nou
Personalizate: personalizateTensiune: 220/380V/415V
Compoziţie: Alcool Distiller echipamente
Material: Cupru de SUS304/SUS316/rosu
Procentul de alcool: Poate fi 96 %
Uasge: Whisky/coniac/ROM/vodca, etc.


ThestillformsthefoundationofeveryZHENGJIU DistillingSystem.
Wehavecolumnsforwhiskey, coniac, ROM, ginandvodkaavailable.
Alcoholpercentageafterdistillingis90±6 %.
Componente: stillpot, gooseneckcap,, distillationcolumn, dephlegmator, condensator, parrotoutlet.


Chooseusandgetmorebenefits
1.Deliverinnovativeproductsinthemarketatafasterpace;
2.Enhancethereliabilityofproductand #39; squality;
3.Decreasethetotalcostoftheproducteffectively;
4.Improveresearchpersonneland #39; sabilityofcreativedesign;
5. Gainmoreleadingtechnologiesaboutproductdevelopmentandincreasethecompetitiveadvantageofproducts


Serviciul nostru

Servicii de pre-vânzare:

1. fără a face oferte, ambarcaţiuni şi orientare tehnică.

2. putem oferi companyand #39; s calificarea de certificare şi desene.

3. putem face, de asemenea, produse personalizate în funcţie de customerand #39; s nevoile.

Servicii post-vânzare:

1. oferim servicii post-vânzare pe termen lung.

2. ca urmare a citat de echipamentele noastre este prețul FOB care exclud taxele din ușă în ușă de serviciu. Astfel, dacă este necesar, poate numi tehnician noastre pentru a depana aparatul cu aer cost bilet, viză, cazare şi muncii de partid. Sau puteţi trimite ta tehnicianul companiei noastre pentru a afla tehnici.

3. între timp, puteţi apela sau e-mail pentru a consulta orice întrebări relevante, deoarece avem o linie specială de servicii post-vânzare. Sau pot comunica online şi pentru a rezolva problemele.


Ambalaje andamp; Transport maritim

Marfă vrac: standard case din lemn, care pot evita orice ciocnire în timpul transportului maritim sau aerian în caz de avarii la equipmentand #39; s suprafata.

Container de marfă: Echipament va fi legat ferm şi wonand #39; t uşor de swing la o parte, sau de sus sau în jos.


Zhengjiu Machinery este unul dintre principalii producatori si furnizori de multi-functionale distilerie din China, bun venit pentru a cumpara discountul nostru si multi-functie distilerie sau pretul en-gros cu pret redus multi-functionale distilerie realizat in Hangzhou China de la fabrica noastra.

Hot Tags: multi-funcția de distilerie China, Hangzhou, producători, furnizori, fabrica, en-gros, ieftine, preț redus, cumpărare de reduceri, făcute în China
Produse conexe
Feedback